Press "Enter" to skip to content

Ce vor să facă șefii de la CNAIR pe A2, Bucureşti – Fundulea

CNAIR a scos la licitaţie lucrările de întretinere a părţii carosabile pe A2, Bucureşti – Fundulea, un contract de peste 131 de milioane de lei, fără TVA.
Compania Naţională a Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat, luni, că a scos la licitaţie lucrările de întretinere a părţii carosabile pe A2, Bucureşti – Fundulea, un contract de peste 131 de milioane de lei, fără TVA. Ofertele se pot depune până în 13 decembrie.

CNAIR a anunţat, luni, că a fost publicat în SICAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) anunţul pentru achiziţia lucrărilor de întretinere a părţii carosabile pe A2, Bucureşti – Fundulea, Lot 1 (km 12+000 – km 24+000), Calea 1 şi 2 şi Lot 2 ( km 24+000 – km 36+000), Calea 1 şi 2.

Potrivit Companiei, valoarea totală estimată este de 131 milioanelei, fără TVA.

Lucrările propuse a se realiza în cadrul acestui contract sunt frezarea dalei de beton de ciment existentă pe o grosime de 8 cm; refacerea rosturilor transversal şi longitudinale; colmarea fisurilor şi crăpăturilor; refacerea dalelor de beton; realizare covor asfaltic; realizare marcaj rutier (longitudinal, transversal şi diverse).

Perioada de execuţie a lucrărilor este de 24 luni (se va lucra două sezoane pe an, primăvara şi toamna), iar perioada de garanţie a lucrărilor este de 36 luni.

Data limită de depunere a ofertelor sau a cererilor de participare este 13.12.2018, ora 15:00.

foto: YouTube

Comments are closed.