Press "Enter" to skip to content

Circ și pâine în Sectorul 5 al Capitalei – pe banii bucureștenilor Vocalul trupei Holograf, cunoscutul artist Dan Bittman, a ajuns ținta unui val de critici și insulte pe internet, după ce a participat la un eveniment organizat de primăria sectorului 5.

Circ și pâine în Sectorul 5 al Capitalei – pe banii bucureștenilor

Vocalul trupei Holograf, cunoscutul artist Dan Bittman, a ajuns ținta unui val de critici și insulte pe internet, după ce a participat la un eveniment organizat de primăria sectorului 5.

Este vorba despre un eveniment organizat de primarul Sectorului 5, Daniel Florea (PSD), care a marcat ”50 de ani de Sector 5”.

Potrivit unui reportaj realizat de jurnaliștii de la Recorder, Dan Bittman a fost cel care a prezentat această manifestare. El l-a felicitat pe edil, pentru că ”merge treaba bine aici în sectorul 5” și toată lumea-i fericită”.

Dan Bittman: ”Doamnelor şi domnilor, în aplauzele dumneavoastră, vreau să-l invit în scenă, pe domnul primar al Sectorului 5, domnul Daniel Florea!”

”Dom’ primar, dar văd că… merge bine treaba aici, în Sectorul 5, nu ştiu… Extraordinar, toată lumea-i fericită“, a spus Bittman de pe scenă, alături de primar.

Suntem singurul Sector cu spor pozitiv din Bucureşti“, a replicat primarul PSD Daniel Florea.

Dan Bittman: ”Să dea Dumnezeu să rămâneţi aşa (…).”

Dan Bittman: ”Eu, sincer, din ce văd, cred că toate aceste unități care sunt astăzi alături de noi sunt prietenii domnului primar, pentru că văd că toată lumea e fericită, bucuroasă şi asta înseamnă că domnul primar face o treabă foarte bună. Felicitări!“

Aceste declarații ale vocalistului trupei Holograf au provocat multe nemulțumiri și critici pe pagina oficială de Facebook a artistului Dan Bittman.

Iar la puțin timp după primele comentarii negative, Bittman a dat și o replică în care a precizat că este mândru pentru că nu face parte dintr-o ”majoritate bolnavă”.

Dan Bittman: ”Mi se pare că exagerați și că ar trebui să intrați în pământ de rușine atunci când, fără ca să mă cunoașteți, vă permiteți să mă jigniți atât pe mine, cât și pe toți cei care au participat la eveniment. V-ați obișnuit în România că toți trebuie să gândim după placul unei majorități bolnave, ei bine eu nu fac parte din majoritatea dvs. și mă mândresc cu asta, puteți să vă scuipați, să vă urâți, să vă jigniți între voi cât doriți, menirea mea a fost și va fi alta pe acest pământ și sunt tare bucuros că nu fac parte din ea.”

Apoi …  de Bittman a șters acest mesaj, însă altcineva a apucat să facă un printscreen.

În continuare, pagina oficială de Facebook a artistului a fost asaltată de mesaje negative, critici și chiar insulte – majoritatea reprosându-i lui Bittman că a procedat greșit, la fel ca în piesa trupoei Holograf ”Banii vorbesc”.

Iată câteva dintre mesajele utilizatorilor de pe Facebook, pentru Dan Bittman:

Doina Vella: ”Cred că și la petrecerea de ziua sectorului 5 la care l-ați glorificat jenant pe primarul care face pomeni electorale pe banii celor mai săraci și amărâți cetățeni ai Bucureștiului v-ați distrat de pomină. Dacă ați avea un pic de onoare ar trebui să dați înapoi banii ăia pe care i-ați primit, domnule Bittman. Grețos, nedemn.”

Liviu Mocanu: ”Și la Mureș ai păpat banii copiilor!
Ciuma roșie și Bittman fac o echipă perfectă de sărăcit populația!”

Ova Aerpo: ”O ciorbă de bani publici de la pnl, o tocanita de bani publici de la psd … foamea mare la acest ̶a̶r̶t̶i̶s̶t̶ prostituat.”

Liana Toma: ”Nu mai suporţi criticile, pesedistule! Iei bani cu zece mâini, minţi, înşeli şi înjuri şi tot tu te dai victimă! Neserios ai fost toată viaţa! Publicul face mişto de tine de zeci de ani, dar tu încă nu te prinzi. I love you, Michael!”

Vali Maricenschi: ”Tu lingi primarii psd pe cateva mii si amaratii aia iși vând țara pe fasole, mici, bere, promisiuni etc. !!! Nu văd diferența între voi.”

Andrei Dumitrescu: ”Sincer eram un admirator al dvs, domnule Bittman, dar să văd că faceți propagandă pentru un borfaș penal în sectorul 5, m-a întristat profund… Să știți că asta nu mai este politică demult, eu nu susțin un partid, eu susțin doar oameni cinstiți, iar cei din PSD au depășit cu mult limita bunului simt, prin ceea ce fac de 2 ani încoace. Să va fie rușine!

George Bonea: ”Dani, cât ceri pentru o cântare la o tăiere de moț și o instalare de Windows la un clan de băieți care face treabă pă Italia? Zici acolo frumos cum ai zis la Sectorul 5 și p-aia cu „Banii vorbește”. Mesaj pă privat te rog.”

Potrivit jurnaliștilor de la Recorder, evenimentul la care a participat Dan Bittman – organizat de Primăria Sectorului 5 – ar fi costat 700.000 de euro.

foto: recorder.ro

Comments are closed.