Press "Enter" to skip to content

Companiile ILEGALE a lui Firea fac licitații aiuristice

Având în vedere informațiile apărute în mass-media, potrivit cărora Compania Municipală Strazi, Poduri și Pasaje București S.A. a lansat o licitație pentru achiziționarea de mobilier stradal, „cu o valoare care poate ajunge la peste 110 milioane de lei”, Primăria Municipiului București informează:

Primarul General, Gabriela Firea, a solicitat Companiei Municipale Străzi, Poduri și Pasaje București S.A. anularea de urgență a procedurii inițiate. 

Totodată, edilul șef a dispus sancționarea conducerii companiei, precum și efectuarea unor verificări la nivelul acestei societăți, întrucât nu achiziția de mobilier urban trebuie să reprezinte o prioritate pentru această societate, ci materiile prime necesare executării lucrărilor de infrastructură.

Reamintim că Societatea Municipală Străzi, Poduri și Pasaje și-a asumat realizarea unor lucrări importante de infrastructură, precum Prelungirea Ghencea, Pasajul Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu (Etapa a II a), Pasajul Doamna Ghica, dar și Strapungere Avionului-Nisipoasa.

Comments are closed.