Press "Enter" to skip to content

Dan Tudorache aruncă cu promisiuni la televizor

Invitat recent în emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 pentru a vorbi despre problemele orașului, primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a dat vina pe Primăria Capitalei, afirmând că sectoarele sunt doar administrate de către primarii fiecărui sector.

O problemă ridicată de către moderator este cea a sportului. Ca răspuns, primarul a menționat că este pasionat de sport și că a fost sportiv de performanță. Ulterior, acesta a afirmat că Sectorul 1 stă foarte bine la handbal și rugby, fotbalul având un deficit. A promis că este dispus să ajute sportivii prin a le pune la dispoziție bazele sportive, astfel încurajându-i pe copii să vină către sport.

În ceea ce privește construirea noului spital din Sectorul 1, Tudorache speră ca licitația să înceapă în câteva luni și să se încheie anul viitor. Întrebat detalii despre spital, primarul a știut doar numărul de paturi, 1115. Promite că va fi un spital cu aparatură modernă, care va concura cu mari spitale din lume. Dan Tudorache speră că în 2 ani și jumătate de la începerea lucrărilor, spitalul să fie gata: „Este o promisiune și o obligație de-a mea, trebuie să las ceva în urma mea”.

De asemenea, a menționat că mai sunt 180 de blocuri de reabilitat termic în Sectorul 1 și că speră ca până luna viitoare să fie lucrările gata.

Întrebat dacă are o meserie stresantă, primarul și-a exprimat dorința de a mai rămâne în funcție și după următoarele alegeri.

Denisa R.

Foto: Digi24

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.