Press "Enter" to skip to content

Edilul zero al sectorului 5, Daniel Florea, vrea să fie omagiat de elevi cu un milion de euro. În tot acest timp -1.500 de copii nu au unde să învețe

În timp ce elevii învață în condiții improprii, iar peste 1.500 nu au nici măcar unde învăța după ce școala lor a ars, iar la alta s-a prăbușit tavanul- edilul zero al Setorului 5 al Capitalei, Daniel Florea, vrea să plătească 3.000.000 de lei pentru a fi omagiat la un eveniment de către elevi.

Preşedintele PNL Sector 5, Cristian Olteanu, a declarat că,  este inadmisibil ca primarul sectorului 5, Daniel Florea, vrea să fie omagiat la un eveniment de tipul „Simfonia Lalelelor” de elevi, în timp ce edilul nu investește în educație și este singurul edil bucureștean care a refuzat programul Dezvoltarea Sistemului Educațional al Primăriei Capitalei.

„În această perioadă, principala şi adevărata preocupare a administraţiei de sector este ca în datele de 14-16 septembrie să se realizeze o <paradă> a şcolilor intitulată <Parada Performanţei>, în cadrul evenimentului <Zilele Sectorului 5>, la care toate şcolile din sector sunt presate să trimită cât mai mulţi elevi, în calitate de participanţi. Asistăm, practic, la un nou eveniment de tipul <Simfonia Lalelelor>, în care imaginea copiilor va fi folosită în beneficiul unor persoane publice”, a transmis preşedintele PNL Sector 5, Cristian Olteanu, prin intermediul unui comunicat de presă.
În opinia lui Cristian Olteanu, priorităţile Primăriei Sectorului 5 sunt nepotrivite şi asistăm la o risipire a banului public în cel mai sărac sector al Capitalei. „Solicităm Gabrielei Firea, ca preşedinte al organizaţiei PSD Bucureşti, şi lui Daniel Florea, preşedinte al PSD Sector 5 şi primar, să folosească fondurile pentru adevăratele probleme ale Sectorului 5, ci nu pentru festivisme. Nu putem să continuăm să ne bazăm pe noroc, atunci când în joc poate fi chiar viaţa copiilor noştri”, a transmis liberalul.

Comments are closed.