Press "Enter" to skip to content

Firea a blocat protestele în fața Primăriei Capitalei

Nimeni nu mai poate protesta în fața sediului Primăriei Capitalei, după ce edilul-șef Gabriela Firea a aprobat un protest invizibil în fața sediului instituției care este valabil tot anul.
Astfel,  din ianuarie și până în decembrie, de la 8 dimineața, la 10 seara, orice protestatar poate fi amendat în baza unei “notificări prealabile”.De ce? Pe hârtie, sunt blocate protestele de câte 30 de oameni invizibili care au cerut aviz anul trecut și au primit pentru tot anul. Culmea, aceștia nu au protesta niciodata.
În fața partidelor PSD, ALDE și în fața Primăriei Capitalei asociațiile SRC Carrom, Liga Națională a Femeilor din Revoluția Decembrie 1989 și Federația Națională Pentru Demnitatea Revoluționarilor Decembrie 1989, adică doamna candidat PSD- ALDE Iulia Starcz a notificat un protest, zilnic, între orele 8-22, din 4 ianuarie 2018 până în 23 decembrie 2018. Primăria a avizat doar până în 8 aprilie (așa cum s-a comunicat în ianuarie), scriu cei dinprimarie.ro. Numai că, acum câteva zile cei de la dinprimărie.ro au primit răspuns că locul de protest este ocupat de asociațiile enumerate mai sus până în decembrie 2018.
Foto: Aktual24

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.