Press "Enter" to skip to content

Firea a pus o firma cu ZERO angajați în 2018 să se lupte cu tânțarii

În ultimele zile, Primăria Capitalei a anunțat că prin Compania municipală Eco Igienizare desfășoară campania de combatere a țânțarilor în parcurile din București, pe marile bulevarde, dar și pe străzile adiacente.

Principalele firme cu care au fost încheiate contracte sunt Meta Protector (înființată în 2018), Korfus Construct, XIT Software Solutions (înființată în 2018) și Bithat Solutions.

„Ce a sărit în ochi în top 3 ofertanți câștigători avem două firme înființate în 2018 fără prea mare activitate în 2018 și cu zero angajați”, referitor la firmele Meta Protector și XIT Software Solutions.
„De la cea de a treia firma s-au cumpărat servicii de închiriere personal, firma cu 4 angajați în 2018 și profit de 197 mii lei, la cifra de afaceri de 317 mii lei”, adaugă sursă citată.

E vorba de Korfus Construct, care potrivit datelor de pe Ministerul Finanțelor apare că având 4 angajați.

„De remarcat și faptul că în decembrie 2018 s-au investit peste 250 mii lei în soluții software de gestionare a serviciilor DDD și document management”, se mai arată pe pagină de Facebook Banii Noștri.

Unul dintre contractele semnate între Compania municipală Eco Igienizare și XIT Software Solutions este în valoare de 130.000 de lei (27.898 de euro), suma plătită pentru achiziția de „soluție software de gestionare a soluțiilor DDD”. Un alt contract semnat cu Meta Protector este în valoare de 127.398 de lei (26.777 de euro) pentru „furnizare echipamente de lucru și de protecție”.

foto: Ziare.com

Comments are closed.