Press "Enter" to skip to content

Firea deschide șantiere în an electoral

Consilierii municipali au votat astăzi mai multe proiecte de hotărâre ce vizează realizarea unor mari lucrări de infrastructură. 

Astfel, se solicită Guvernului României transmiterea a două terenuri aflate în administrarea Ministerului Apărării Naționale, respectiv a Institutului Național de Cercetare Dezvoltare, în vederea realizării Penetrației Prelungirea Ghencea-Domnești. 

Alte două proiecte de hotărâre prevăd declararea de utilitate publică a spațiului public Sala Palatului în vederea realizării a două parcări subterane prevăzute în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană „Zona Centrala”. 

Consilierii municipali au mai aprobat și indicatorii tehnico-economici în vederea realizării arterei de circulație Nod Avionului-Închidere inel median. Valoarea investiției se ridică la 443.6 milioane de lei. Noua arteră de circulație va face legătur între Șos. Colentina și Lacul Morii. Ea va avea 4 benci de circulație, câte 2 pe fiecare sens, separator de fluxuri de circulație, piste pentru bicicliști și trotuare.

Comments are closed.