Press "Enter" to skip to content

Firea taie banii de la teatrul unde este Maia Morgenstern, pentru că actrița a cerut să fie plătiți actorii

Maia Morgenstern, directoarea Teatrului Evreiesc de Stat (TES), anunţă că a primit o notificare de la Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) prin care i se cere să taie din bugetul instituţiei 500.000 de lei, în caz contrar reducerea făcându-se aleatoriu: ”Am primit firman de la Înalta Poartă….”. 
În tot acest timp, la alte teatre se cumpără canapele de lux și se fac cheltuieli aiuristice. 

”Firman. Am primit firman de la Înalta Poartă…că de nu …unde vă stau picioarele, vă va sta şi capul. Eram fascinată în şcoală de formula(rea) asta. Dar….Trebuie să ai curaj! O dăm anonimă”, a explicat joi Maia Morgenstern pe contul său de Facebook.

Mesajul nesemnat este trimis de la adresa Mihaela Gaspar, expert la Direcţia Financiar Contabilitate din Primăria Municipiului Bucureşti.

”Având în vedere NOTIFICAREA Administratorului Public nr. 1251/05.06.2019, la propunerea Ordonatorului Principal de Credite, Administratorului Public şi D.G.E. si ţinând cont de execuţia bugetului local al Municipiului Bucuresti la data prezenta, vă rugăm ca până mâine 20.06.2019, ora 10:00 să prezentaţi propunerea de reducere a bugetului pentru anul 2019 in forma tabelara conform clasificaţiei bugetare, cu suma de 500.000 lei. În cazul neprezentării propunerii de reducere a bugetului conform sumei comunicate, D.G.E va reduce suma din bugetul instituţiei dvs. de la un alineat bugetar aleatoriu. Documente vor fi predate la sediul PMB – DGE, mansarda. Avem rugămintea să ne confirmaţi primirea acestui e-mail şi să ne transmiteţi un număr de înregistrare”, se arată în mesajul din partea PMB dat publicităţii de cunoscuta actriţă.

Comments are closed.