Press "Enter" to skip to content

Gabriel Dumitrașcu cere demisia viceprimarului Capitalei. Bădulescu a înjurat o consilieră generală pentru că a întrebat de infecțiile de la Maternitatea Giulești

Vicepreședintele PNL București, Gabriel Dumitrașcu cere demisia Viceprimarului  Aurelian Bădulescu, după scandalul izbucnit într-o ședință a Comisiei de Sănătate din cadrul CGMB. Viceprimarul a înjurat-o pe consiliera USR, Ana Ciceală. Mai mult de atât, Bădulescu a vrut să se consemneze înjurătura în procesul verbal al ședinței.

Într-o postare pe facebook, liberalul Dumitrașcu îi cere demisia viceprimarului acuzându-l că are comportament de maidan și nu are ce căuta într-o funcție publică. „Viceprimarul Bădulescu este un specimen care nu are ce căuta în administrație. Comportamentul său este unul de maidan și nicidecum, comportamentul unui om care ar trebui să se ridice la înălțimea funcției sale. Viceprimarul Bucureștiului trebuie să fie un om onest, civilizat și un bun profesionist. Cât despre performanță profesională și rezultate le vedem și simțimcu toții.Deja este însă prea mult.Bădulescu, afară din administrație!”. 

Ieri, Ana Ciceală a convocat Comisia pentru Sănătate și protecție socială a municipiului București, unde a invitat-o și pe primarul general Gabriela Firea. Ședința a vizat drama de la Maternitatea Giulești (spital aflat în subordinea Primăriei București), unde aproape 40 de nou-născuți au fost infectați cu stafilococ auriu. Firea l-a delegat să o reprezinte la Comisie pe unul dintre viceprimari, Badulescu.
Doar că adjunctul Gabrielei Firea nu prea avea chef să răspundă la întrebări. După ce a zis că n-are vreo responsabilitate legată de infectarea bebelușilor, că nici nu-și asumă re-deschiderea Maternității, că ei doar consemnează ce se întâmplă, viceprimarul PSD a trecut la mitocănie.
Fără nicio jenă, a început s-o înjure ”de mamă” pe Ana Ciceală. Ba, mai mult, pentru ”a intra în eternitate”, delegatul lui Firea a consemnat înjurătura și în procesul-verbal al ședinței Comisiei! ȘI a semnat! Pentru conformitate, puteți vedea, în facsimil, copia după acest proces-verbal.

Viceprimarul Capitalei a injurat-o pe aleasa generalā care l-a întrebat de infectiile de la Maternitatea Giulesti

Comments are closed.