Press "Enter" to skip to content

Gabriel Dumitrașcu: Firea vrea pietonii pe pasarele suspendate. În orașul condus de soțul ei acestea au ruginit

Pasarele pietonale. Sunt ele, oricum, o prioritate pentru București? Mai nou, pasarelele îi fac cu ochiul doamnei primar, susține liberalul Gabriel Dumitrașcu

Pe de altă parte, edilul-șef al Capitalei, Gabriela Firea, spune că nu este deacord cu faptul că pasarelele nu sunt utile. “Nu, nu sunt de acord cu cei care afirmă că o pasarelă pietonală este fier vechi care se va rugini.”

Pasarelele vor brazda tot Bucureștiul și vor fi ridicate la Mihai Bravu, pe şoseaua Alexandriei, până în Iuliu Maniu şi Pipera. În total, 8 astfel de construcţii ar trebui să apară în Bucureşti şi vor costa 18 milioane de euro. 

„Din păcate, propunerile nu au fost însoțite și de studii de trafic, care să ne certifice că acestea sunt cele mai fierbinți puncte care necesită astfel de construcții. Dacă Gabriela Firea respectă termenul de cel mult 12 luni, acordat lucrărilor, ar butea beneficia de ele în campania pentru alegerie locale. Voluntariul are mai multe pasarele asemănătoare, deja atacate de rugină(foto). Ele au fost făcute de soțul doamnei în urmă cu 3 ani, cu o firmă “de casă”. Din punct de vedere al utilității sunt controversate și neutilizate de locuitori. Fie amplasamentele nu sunt cele mai adecvate, fie au păstrat în apropiare clasicele treceri de pietoni, care le fac concurență. În schimb, și-au demonstrat utilitatea imediat dupa inaugurare ca suport pentru bannerele campaniei PSDiste”, a declarat Gabriel Dumitrașcu.

În opinia liberalului, acesta e singurul motiv pentru care  Firea are interesul personal, de data asta, să respecte termenul și să-și ofere un spațiu suplimentar de campanie, de pe care să ne „surâdă sfidător”. 

„Am exclus al doilea interes, posibilitatea ca tot o firmă “de casă” să le realizeze, pentru că voi sta cu ochii pe procedura de selectare a constructorului. Până acolo, vă rog doamna primar general să prezentați CGMB studiile de amplasament bazate pe studiile de trafic, să nu aruncăm 18 milioane de euro din banii bucureștenilor doar pentru niște suporți de bannere, care, în final, tot vor rugini”, a conchis Gabriel Dumitrașcu pe pagina sa de Facebook.

Comments are closed.