Press "Enter" to skip to content

Gabriel Dumitrașcu: Gabriela Firea face treabă puțină, fără chibzuință, dar a umplut Bucureștiul de lozinci cu propagandă ieftină

Gabriela Firea face treabă puțină, fără chibzuință, dar a umplut Bucureștiul de lozinci cu propagandă ieftină, scrie liberalul Gabriel Dumitrașcu pe pagina sa de facebook. 

„Lucrările de modernizare a rețelei de termoficare bat pasul pe loc. Pentru că trebuia să arate bucureștenilor că se lucrează, măcar vara, d-na Firea a dispus începerea lucrărilor fără o minimă planificare. Au fost făcute hei-rupist câteva gropi și acum cei câțiva muncitori “taie frunză la câini”, în timp ce șefii “freacă menta”. De ce? Pentru că licitația pentru achiziția conductelor e încă în desfășurare și nu se poate anticipa când urmează a fi livrate. În schimb a umplut orașul cu lozinci.Când nu curge apa caldă, amintiți-vă o “lozincă”. Când nu e căldură în calorifere, amintiți-vă că în iunie 2020 sunt alegerile pentru un nou primar general”, acuză liberalul administrația Firea.

Sectorul 5, fără apă caldă de peste o lună

Problemele întreruperilor în furnizarea apei calde de către RADET în Sector 5 continuă. Acesta a fost şi motivul pentru care primarul Daniel Florea i-a invitat pe delegaţii asociațiilor de proprietari din sector la o întâlnire cu reprezentanţii Radet şi Elcen.

Edilul sectorului 5 a reușit sã punã fațã în fațã cetãțenii cu directorul de la Radet. Într-o întrunire care a adunat peste 200 de oameni ce îndurã lipsa apei calde, primarul Daniel Florea declarã cã are așteptãri mari și cã sperã în soluționarea problemei cât mai rapid.

“Principala problemă este că 70.000 de oameni din Sectorul 5, adică 300 de asociații de proprietari, nu au apă caldăd e o lună. Radet-ul a promis că intervine, că repară, că sunt ptobleme în 24 de puncte termine, și s-au prefăcut că intervin în două. Am făcut poze și acum o lună, dar și astăzi. Gropile de acum o lună sunt pline de apă, iar țevine nemișcate. Din păcate, noi, primarii de sector, nu putem interveni. Nu avem atribuții”, a declarat edilul Daniel Florea.

Comments are closed.