Press "Enter" to skip to content

Noi modificări privind administrarea zonei Drumul Taberei

Un nou proiect de hotărare a intrat în atenţia publică pe data de 10 aprilie 2018.  Proiectul de hotărare vizează solicitarea către Consiliul General al Municipiului Bucureşti de a aproba transmiterea Lacului Drumul Taberei din administrarea Administraţiei Lacuri,Parcuri si Agrement Bucureşti , în administrarea directă a Consiliului Local al sectorului 6 al Municipiului Bucureşti.

  La nivelul sectorului 6 al Municipiului Bucureşti există o preocupare continuă pentru modernizarea zonelor de odihnă şi agrement din aceasta zonă administrativ-teritorială.

 O preocupare pentru reprezentanţii sectorului 6 este si zona Drumul Taberei. Parcul Drumul Taberei , aflat în administrarea Consiliului Local a Sectorului 6 a beneficiat de proiectul “Modernizare arhitecturală şi peisagistică “  ,iniţiat cu fonduri europene.

 Potrivit digi24.ro, Uniunea Europeană a plătit pentru modernizarea Parcului Drumul Taberei aproape 49 de milioane de lei, iar Statul Român inca 26 de milioane.

  In prezentul Raport de hotărâre , se mai precizează faptul că întrucât Drumul Taberei este beneficiarul direct al proiectului din cadrul Proiectului Operaţional  Regional 2007-2013 , “…pentru că acest proiect să beneficieze de o aplicare unitară” se consideră că “este necesar şi oportun ca şi Lacul Drumul Taberei , aflat în incinta acestui parc, să treacă din administrarea Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti, în administrarea directă a Consiliului Local al Sectorului 6.

foto: economica.net

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.