Press "Enter" to skip to content

Odata cu venirea primăverii apar şi verificările DNA la Primăria Capitalei

Conform ultimelor informaţii la Primăria Capitalei a început o nouă verificarea DNA. De ce nouă? Pai chiar doamna Primar a transmis că instituţia pe care o conduce trece prin astfel de evenimente săptămânal.

Acum însă este vorba despre verificări făcute la examenul de ocuparea funcţiei de director executiv din cadrul Direcţiei de Siguranţă şi Ordine Publica (2017), achiziţionarea unui lot de pantofi, achiziţionarea de 30 de autoturisme Dacia Duster şi a unei maşini de topit zăpadă.

Problema Gabrielei Firea, după terminarea evenimentelor de 8 martie, nu este legată de DNA, mai tare o supără că a aflat toate aceste informaţii de la Ciprian Ciucu (consilier PNL) acuzând că cu “asta se ocupă opoziţia”. Ciprian Ciucu a adus la cunoştinţă printr-o postare pe Facebook că DNA face investigaţii la Poliţia Locală Bucureşti. De atât a avut nevoie doamna Primar ca să înceapă un adevarat război împotriva opoziţiei : “Cu asta se ocupă de fapt opoziţia, USR și PNL. […] Foarte interesant că acest document a ajuns la un consilier general PNL. După cum stiţi, şi PNL, şi USR în Consiliul General se opun tuturor proiectelor benefice pentru Bucureşti.”

După declaraţiile doamnei Primar şi cei din PNL şi-au spus punctele de vedere:

Preşedintele PNL Bucureşti Cristian Buşoi “PNL face opoziţie, nu politie! Doamna Firea habar nu are ce-i în primărie, pentru că primaria s-a împânzit de oameni care de fapt ei conduc. Din ce spune doamna primar reiese că a fost ocupată cu 8 Martie şi în rest stă mult pe Facebook. Ăsta este primarul Bucureştiului şi asta se vede în blocajul din trafic, în infrastructura învechită, în reţeaua de termoficare care plesneşte la fiecare metru şi omoară oamenii şi lasă sectoare fără căldură[…].”

Consilier PNL Ciprian Ciucu► Zice că eu mă ocup cu plângeri la DNA. Adevărul e că n-am făcut nicio plângere în viața mea. Prima dată când am intrat într-o sală de judecată a fost atunci când m-a dat familia Pandele-Firea în judecată. 
► Zice că opoziția îi blochează proiectele. Fals. Minte, e prea ușor de verificat, are majoritate (cu PSD, ALDE și PMP). Își trece toate proiectele, până și să pună spital metropolitan la marginea Voluntariului i-a trecut
.”

Odata cu venirea primăverii apar şi verificările DNA la Primăria Capitalei
Odata cu venirea primăverii apar şi verificările DNA la Primăria Capitalei

Of, of, of doamna Firea nu prea se potriveste ce spun oamenii astia „răi” din opozitie cu declaratiile dumneavoastra.

sursa foto: www.facebook.com

Simona C.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.