Press "Enter" to skip to content

Parcul Tineretului- lăsat în paragină de Firea

Terenuri de sport părăsite, alei pline de gropi și spații verzi neîntreținute: așa arată parcul Tineretului, spațiu verde aflat în administrarea Primăriei Capitalei, ALPAB.
Pentru că Municipalitatea nu a alocat niciun leu pentru modernizare, Primăria Sectorului 4 anunță, printr-un comunicat de presă, că va solicită Consiliului General al Municipiului București trecerea administrării Parcului Tineretului de la ALPAB la administrația locală. Scopul, potrivit proiectului de hotărâre inițiat de primarul Daniel Băluță, este reamenajarea și reabilitarea Parcului Tineretului.

“În Sectorul 4  se desfășoară un amplu program de investiții și amenajări ale spațiilor verzi aflate la limita să teritorial administrativă, cu scopul asigurării unui mediu de viață sănătos pentru comunitate, pentru punerea în valoare a naturii și mediului înconjurător și crearea unui spațiu de recreere adecvat pentru cetățenii municipiului București”, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre.

Conform documentului care va fi supus, azi, aprobării Consiliului Local al Sectorului 4, Primarul Daniel Băluță va fi împuternicit să efectueze, prin aparatul sau de specialitate, toate operațiunile pentru demararea și derularea lucrărilor de amenajare a Parcului Tineretului

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.