Press "Enter" to skip to content

Primăria Capitalei a publicat lista norocoșilor care vor primi câte 9.000 de lei

4.193 de bucureșteni vor primi tichetele eco de 9.000 de lei. Celelalte dosare au fost respinse fie pentru că au fost depuse prea târziu, fie pentru că posesorii mașinilor nu au respectat termenul de casare a acestora. Eco-voucherele nominale vor fi expediate prin curier la adresele de domiciliu/ sediu social/ corespondență ale beneficiarului eco-voucherului, cu semnătura de primire pe Scrisoarea de transport (AWB-Airway Bill), precizează PMB.

În cazul în care eco-voucherul nu poate fi înmânat beneficiarului de către curier, acesta va fi returnat primăriei, pentru a fi înmânat, ulterior, personal beneficiarului, la Centrul de Informare și Documentare pentru Relația cu Cetățenii din Bd-ul Regina Elisabeta, nr. 42, sector 5. Dacă nu va putea fi ridicat de beneficiar, o altă persoană împuternicită de acesta va putea ridica eco-voucherul pe baza unei împuterniciri în formă autentică și a CI/ BI în original, cu semnătura de primire.

Curierul va contacta telefonic beneficiarul și va încerca livrarea plicului ce conține carnetul eco-voucher (1 carnet eco-voucher compus din 3 file în valoare de 3.000 lei fiecare filă), de minimum trei ori în termen de 15 zile lucrătoare. Firmele interesate să participe la program se pot înscrie începând de vineri și până în 16 mai, anunță PMB printr-un comunicat de presă. Programul eco-voucherelor se adresează atât persoanelor fizice, cu domiciliul în Bucureşti, care au peste 18 ani, sunt proprietari unici ai autovehiculelor uzate şi care nu au datorii, cât şi persoanelor juridice, cu sediul social în Capitală, proprietari unici ai autovehiculelor uzate, fără datorii și fără condamnări pentru infracţiuni împotriva mediului.

Comments are closed.