Press "Enter" to skip to content

Primarul ZERO al sectorului 5 al Capitalei- edilul care nu mătură sectorul, nu anvelopează și nu construiește parcuri. Nici sediu nu mai are.

Situaţia în care s-a ajuns în Sectorul 5 depăşeşte orice limită a incompetenţei şi a bunului simţ. În cel mai defavorizat şi sărac sector al Capitalei, s-a ajuns într-un asemenea punct încât putem vorbi cu toată responsabilitatea despre reaua-voinţă a Primarului Daniel Florea, care sabotează cu bună ştiinţă viitorul sectorului si al locuitorilor acestuia, amanetându-le bugetul pe mulţi ani de aici înainte, susține președintele PNL Sector 5 și ales general, Cristian Olteanu.

„Ca şi cum absenţa contractului de salubritate şi deszăpezire nu era suficient, curăţenia fiind făcută pe banii Municipalităţii, Daniel Florea nu a demarat, până la jumătatea mandatului său de primar, anveloparea nici măcar a unei scări de bloc, deşi aproape toate asociaţiile de proprietari au depus astfel de cereri”, a declarat liderul liberal.

Nu are bani, dar nici nu vrea să acceseze bani europeni sau de la Capitală

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a hotărât la începutul acestui an să demareze un program de reabilitare în tot Bucureştiul, pe banii primăriei Capitalei. E vorba nu numai despre anveloparea termică a unităţilor de locuit, ci şi de lucrări de reparaţii sau modernizare pentru unităţile de învăţământ. Zilele acestea se împlineşte termenul-limită pentru depunerea proiectelor în cadrul acestei linii de finanţare.

Primăria Sectorului 5 nu a fost în stare să depună niciun proiect complet pentru reabilitarea de blocuri în Sectorul 5, riscând astfel să piardă această oportunitate.

„Şi mai ciudat este faptul că, de fiecare dată când are ocazia, Primarul Florea se plânge de lipsa de fonduri. Aceleaşi argumente s-au folosit şi în faţa Consiliului Local Sector 5, când a cerut aprobarea pentru contractarea unui împrumut de 140 milioane de lei, bani a căror destinaţie nu se cunoaşte nici în prezent. Nu este prima data când Primarul Florea face asemenea lucruri. Să nu uităm de faptul că există un proiect aprobat de renovare a Sediului Primăriei Sectorului 5, tot din bugetul Capitalei, care este blocat tot din lipsa documentelor ce cad in sarcina administraţiei de sector”, a mai declarat Cristian Olteanu.

Florea aplică rețeta lui Oprescu: sediu de lux 

Deși nu are bani de salubrizare, anvelopare sau pentru a asigura servicii sociale de calitate,  edilul Florea găseşte fără probleme banii necesari pentru a plăti chiria unui sediu, respectiv 90.000 de euro pe lună. „Este regretabil ca după 16 ani de administraţie Vanghelie, Sectorul 5 să aibă parte de un primar care dovedeşte pe zi ce trece ca nici nu ştie, dar şi mai grav, nici nu vrea facă nimic pentru Sectorul 5.”, a conchis liderul PNL.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.