Press "Enter" to skip to content

Ziua Recoltei în Sectorul 5: tricouri chinezeşti și un singur singur stand cu legume şi fructe. Nota de plată a parangheliei: 200.000 de euro

Ziua Recoltei în Sectorul 5: tricouri chinezeşti și un singur singur stand cu legume şi fructe. Nota de plată a parangheliei: 200.000 de euro

Primarul zero al Sectorului 5 al Capitalei, Daniel Florea, a plătit 200.000 de euro pentru încă o paranghelie fără noimă.

Zilele Recoltei, organizate de Primăria  Sectorului 5, a fost cu tricouri chinezeşti. În ceea ce privește recoltele, a existat un singur singur stand cu legume şi fructe.

Promovarea „produselor tradiţionale”, unul dintre justificările organizării acestei sărbători în Sectorul 5,  a atins  cote suprarealiste când ajungeai la standurile cu sutiene şi chiloţi chinezeşti, potrivit libertatea.ro!

La  Ziua Recoltei fără recoltă au participat mai puțini oameni ca la o nuntă medie, iar legumele și fructele au fost o raritate, la modă fiind tarabele cu haine din china și mici. Lăutarii au fost plătiți din vistieria Primăriei Sectorului 5. Nota de plată: 30.000 de euro.

foto: tolo.ro

Comments are closed.