Press "Enter" to skip to content

Ce fac politicienii pentru voturi: Nicușor Dan – de vorbă cu un câine

În contextul anului electoral 2024, este interesant de observat cum politicienii încearcă să se apropie de electorat prin diverse metode, unele mai neobișnuite sau mai personale. Participarea lui Nicușor Dan la un târg de adopții de câini, organizat de Administrația pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) în Parcul Circului, este un exemplu de campanie care țintește să arate o latură mai umană și mai accesibilă a politicienilor. Acest tip de activitate nu numai că evidențiază angajamentul față de o cauză socială — protecția și adopția animalelor — dar și creează oportunitatea de a genera o imagine pozitivă, care poate fi foarte atractivă pentru votanți.

Astfel de evenimente, care pun în lumină implicarea în probleme comunitare sau sociale, pot avea un impact semnificativ asupra percepției publice. Ele oferă oamenilor șansa de a vedea politicienii în situații mai puțin formale, lucru care poate contribui la construirea unei relații de încredere și simpatie. În plus, folosirea rețelelor sociale, cum ar fi Facebook pentru a împărtăși aceste momente, extinde semnificativ raza de acțiune și permite unui număr mare de oameni să participe virtual la evenimente, ceea ce poate fi crucial într-un an electoral.

Această abordare poate fi interpretată ca o strategie inteligentă de campanie, care recunoaște importanța conectării personale și emoționale cu electoratul. În același timp, sprijinirea cauzelor cu impact social poate fi un factor decisiv pentru mulți votanți care își doresc lideri care nu doar promit, ci și demonstrează prin acțiuni concrete preocuparea pentru bunăstarea comunității și a mediului înconjurător.

Toţi câinii pe care îi avem aici şi pe care îi avem în adăposturi sunt luaţi de pe străzile Bucureştiului, sunt deparazitaţi. Sunt vaccinaţi. În trei ani am reuşit să dăm spre adopţie 5000 de câini”, și-a început Nicuşor Dan prezentarea într-un clip postat pe Facebook. Ulterior, a prezentat, mângâiat și vorbit cu câțiva câini. 

Salut, vrei să te duci într-o familie?”, a spus edilul, în timp ce prezenta un patruped dat spre adopție. 

sursa foto: adevarul.ro

More from DiverseMore posts in Diverse »

Comments are closed.