Press "Enter" to skip to content

Firea, primarul de carton al Capitalei. Și-a delegat toate atribuțiile de un an și jumătate ca să nu mai răspundă de nimic

Edilul-șef al Capitalei, Gabriela Firea, a semnat o dispoziție de primar prin care și-a delegat toate atribuțiile city managerului Sorin Chiriță. Cu alte cuvinte, primarul general vine la muncă și stă- treaba făcând-o altcineva.
Concret, în luna iulie Gabriela Firea a semnat o dispoziție de primar care prevede că Sorin Chiriță se ocupă de: străzi, cimitire, clădiri, de plăți și trebuie să participe la comisile de specialitate. Mai mult, trebuie să avizeze plăți.
Tot el face achiziții și chiar ține audiențe în locul lui Firea. La fel a procedat și până acum- delegându-și atribuțiile de când a devenit primar general.
Ce a făcut Chiriță până acum: a încercat dezvoltarea Constanței și reabilitarea RADET-ului
 
Activitatea profesională între anii 2003 – 2017: Economist și Director Executiv al Centrului pentru Formare Profesională și Dezvoltare Regională, Director General al Institutului pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, Coordonator al Polului Național de Creștere Constanța (ADR Sud-Est), Coordonator Dezvoltare Urbană * Regiunea de Dezvoltare Sud-Est (ADR Sud-Est) și Președinte al Consiliului de Administrație Provizoriu al Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice București – RADET.
Din data de 11.10.2016 – Administrator Special al Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice București – RADET (în insolvență).Activitatea profesională între anii 2003 – 2017: Economist și Director Executiv al Centrului pentru Formare Profesională și Dezvoltare Regională, Director General al Institutului pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, Coordonator al Polului Național de Creștere Constanța (ADR Sud-Est), Coordonator Dezvoltare Urbană * Regiunea de Dezvoltare Sud-Est (ADR Sud-Est) și Președinte al Consiliului de Administrație Provizoriu al Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice București – RADET.
Din data de 11.10.2016 – Administrator Special al Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice București – RADET (în insolvență), iar de un an si jumătate este city manager.

Firea, primarul de carton al Capitalei. Și-a delegat toate atribuțiile de un an și jumătate ca să nu mai răspundă de nimic

Comments are closed.