Press "Enter" to skip to content

Primarul Daniel Florea lasă aproape 5.000 de tineri și copii să trăiască cu o groapă de gunoi lângă cartierul nou în care s-au mutat

În prezent, Confort Urban Residence numără peste 1500 de apartamente locuite deja de tineri căsătoriți care au majoritatea 1-3 copii, asta însemnând 26 de blocuri date în folosință. Până la finalul anului 2018 alte 400 de apartamente vor fi locuite de tineri care au sau vor avea copii.

La numai doi pași de ei, o groapă de gunoi, pe care se pare că primarul zero al Sectorului 5- Daniel Florea nu o vede, le pune sănătatea în pericol.
„Vin șobolani uriași, iar gunoiul ne sufocă din spatele blocurilor. Vin de peste tot și lasă gunoiul aici. Primăria Sectorului 5 al Capitalei se face că nu aude. Am făcut mii de sesizări. Nimic! Suntem aproape 4.500-5000 de suflete in noul cartier. Nu avem scoala, gradinita, parc si ne sufocă gunoaiele. Nu se poate așa ceva!”, a spus supărat un tânăr care își plimba copilul de câteva luni pe aleile cartierului nou, care în spate are ca panoramă munți de gunoaie.
În zonă există două școli: una care a ars și una căria i-a căzut tavanul. Nici RATB nu exista în cartier pănă acum aproximativ un an, când președintele PNL Sector 5, Cristian Olteanu, a reușit să convingă conducerea RATB, după ce a ascultat oamenii din zonă, să prelungească un traseu RATB și să construiască stații.
Foto articol: bucurestiulmeudrag.ro

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.