Press "Enter" to skip to content

REPORTAJ. Ședință CGMB: Edilul sectorului 5, Daniel Florea, nu vrea să reabiliteze termic blocurile

La puțin timp după ce a început ședința și toți consilierii generali erau pregătiți pentru ordinea de zi lungă, problemele nu au încetat să apară.
S-a discutat despre promptitudinea cu care au răspuns sectoarele 3, 4 și 6 referitor la subiectul de reabilitare a blocurilor. Directorul Bărgaunaș le-a transmis consilierilor generali referitor la sectorul 5 că Primăria Municipiului București a cerut documentația scrisă și a trimis mai multe adrese prin care solicită documentele necesare reabilitării. Însă sectorul 5 nu le-a pus la dispoziție limitându-se la trimiterea unui simplu tabel cu 399 de blocuri și atât.
     Moment în care consilierul general liberal, Cristian Olteanu a luat cuvântul spunând clar că prin poziția să de Președinte al PNL sector 5 cunoaște foarte bine situația și că cetățenii nu se opun deloc reabilitării- fiind peste 400 de blocuri care au completat absolut toate actele.
„Există însă din păcate un primar care a fost ales și care nu mai vine la primărie de vreo șase luni de zile. Primarul sectorului 5, Daniel Florea, refuză astfel să trimită documentația necesară la Primăria Capitalei spunând într-un mod absurd că vrea el să facă aceste blocuri incluzându-le în bugetul sectorului 5. Problema este că domnul primar vorbește doar de 10 blocuri din 400”, a explicat Cristian Olteanu.
Orgoliul lui Florea, mai presus decât confortul locuitorilor sectorului 5     
Tot domnul Cristian Olteanu le-a cerut tuturor din sala să nu mai dea vină pe cetățenii din sectorul 5. Susținând că aici este vorba doar de orgoliu domnului Florea menținut cu cel mai mic buget din Capitală.
„Oamenii aceia așteaptă încă de pe vremea lui Vanghelie și acum s-au pricopsit cu o copie și mai proastă a lui Vanghelie.” A încheiat consilierul PNL.
     Chiar și Primarul General, Gabriela Firea, a spus „Nu putem să-i ținem în urmă pe cei care au fost mai harnici” recunoscând astfel într-un mod indirect incompetența de care da dovadă primarul Daniel Florea. Doamna primar a ținut să le spună cetățenilor că în astfel de situații pot veni reprezentanții asociațiilor de locatari și să depună actele.
Autor: Simona C. 
sursa foto: B365

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.