Press "Enter" to skip to content

Aleșii generali PSD, ALDE, PMP și PNL: Cel mai năpăstuit sector este condus de cel mai slab primar al Bucureștiului – Daniel Florea

Proiectul cu numărul 50 de pe ordinea de zi al Consiliul General al Municipiului București a reușit să stârnească nemulțumirea tuturor consilierilor generali prezenți la ședința. Proiectul de hotărâre fiind unul cu privire la repartiția și majorarea sumelor de bani alocate la bugetele sectoarelor.

Sumele alocate fiind următoarele: sectorul 1 – 5.978 mii de lei, sectorul 2 – 8.872 mii de lei, sectorul 3 – 11.112 mii de lei, sectorul 4 – 11.360 mii de lei, sectorul 5 – 0 lei, sectorul 6 – 20.940 mii de lei. Primul consilier care și-a aratat nemulțumirea și a dat curs discuțiilor a fost liderul aleșilor generali PNL – Cristian Olteanu. Acesta a punctat faptul că cel mai “năpăstuit sector este condus de cel mai slab primar al Bucureștiului, (nr.red. Daniel Florea)”, acesta fiind singurul care nu primește bani. Imediat a fost susținut de viceprimarul Bădulescu, reprezentantul PSD: “Domnule Olteanu, știam că o să avem această discuție. Cu siguranță, avem un punct comun: sectorul 5 și capacitatile de primar ale domnului edil Florea”.

A primit 8,6 milioane de euro și nu a știut să facă treabă cu ei

Motivul pentru care CGMB a decis să nu mai aloce niciun leu Sectorului 5 este că acesta a primit direct de la Ministerul de Finanțe 8,6 milioane de euro, bani pe care edilul Daniel Florea nu i-a folosit pentru investiții: străzi, școli, grădinițe, etc. Consilierii generali au mai precizat și faptul că se roagă de primarul sectorului 5, de mai bine de un an, să trimită actele pentru reabilitarea termică a blocurilor și pentru repararea și modernizarea școlilor.

Edilul Florea, înconjurat de proiecte pe hârtie

Lucian Iliescu reprezentantul PMP a ținut să precizeze că “Eu unul aș fi și nu aș fi de acord cu cele spuse, faptul că un primar este incompetent nu înseamnă că locuitorii din sectorul 5 sunt vinovați, pentru că unii l-au votat”. În sectorul 5 nu se face nimic de doi ani. Există doar un hol, din spusele consilierului, în care se găsesc șase televizoare cu proiectele “SF” ale domnului primar Daniel Florea, dar nici măcar unul din ele nu este început.

A fost amintită și problema gunoiului prezent la tot pasul și faptul că nu a fost modernizată nici o scoala, grădiniță sau creșă. Consilierul general.

Cristian Olteanu a revenit asupra subiectului- spunând că a înțeles toate răspunsurile, dar că din păcate situația sectorului 5 este una tristă și nu prezintă nici un semn că va fi mai bine în următorii doi ani. Alesul general liberal a precizat că “omul este total incompetent, iar banii sunt aruncati pe fereastră”.

 

Simona C.

Comments are closed.