Press "Enter" to skip to content

DOCUMENT. Primarul zero al Sectorului 5 cheltuie banii publici pe chermeze

Primăria Sectorului 5 a Capitalei, condusă de primarul zero, Daniel Florea, nu are bani de parcuri, anveloparea blocurilor si reabilitarea școlilor, dar are bani de chermeze. Edilul petrecăreț pe bani publici și-a făcut chiar un plan al chermezelor. Din 2016 și până în prezent edilul zero al Capitalei a cheltuit peste 15 de milioane de lei pe petreceri sau alte evenimente care nu au contribuit la dezvoltarea Sectorului 5 al Capitalei.

Potrivit informațiilor, edilul zero intenționează să cheltuie și mai mulți bani publici pe chermeze în următorii doi ani. De aceea, PNL Sector 5 îl atenționează pe edil să ia decizii în folosul cetățenilor.

„Îl somăm pe edilul sectorului 5 al Capitalei să gestioneze banii sectorului eficent și să nu mai arunce cu fondurile publice pe chermeze și petreceri inutile, având în vedere că sectorul 5 suferă de lipsa investițiilor în educație,  anveloparea blocurilor și crearea de spații verzi”, a declarat Cristian Marian Olteanu, președintele PNL Sector 5 și ales general al Capitalei.

DOCUMENTUL în format PDF

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.