Press "Enter" to skip to content

Primarul zero al Sectorului 5 al Capitalei, Daniel Florea, a cumpărat iarbă de lux. Tramvaiele s-au blocat și pot deraia din cauza ierbii plantate pe linie

După explicația halucinantă a autorităților – că decizia a fost luată pentru că iarba dintre șine  „ajută la calmarea psihicului uman”, publicată săptămâna trecută în ziar, reporterii Libertatea au continuat investigațiile. Aceștia susțin că Primăria Sectorului 5 a plătit 41 de euro pe metru pătrat de gazon, deși prețul real este 2,5 euro pe metru pătrat!

Reprezentata societății „Rulouri de Gazon” se pierde în explicații, dar acestea sunt contrazise chiar de site-ul propriei firme.

Pe site-ul Rulouri de Gazon există secţiunea de calculare a costurilor unei lucrări complete de acoperire cu iarbă a unui teren, inclusiv pregătirea solului şi montarea unui sistem de irigaţii.

O suprafață de peste 48.000 de metri pătraţi a fost acoperită cu gazon, însă dincolo de funcțiile despre care vorbesc reprezentanții primăriei, iarba dintre șine a dus deja la blocarea a două tramvaie. Asta pentru că mai multe rulouri cu iarbă proaspăt puse s-au agăţat de patinele de siguranţă ale mijloacelor de transport.

Pentru că iarba dintre liniile de tramvai din Sectorul 5 a fost montată greșit și în locuri în care infrastructura de cale ferată nu impunea introducerea de gazon, tramvaiele au început să se împotmolească. Mai mult, există riscul ca mijloacele de transport să deraieze, potrivit Cetateanul.net.

Foto: libertatea.ro

Primarul zero al Sectorului 5 al Capitalei, Daniel Florea, a cumpărat iarbă de lux
Foto: libertatea.ro
Primarul zero al Sectorului 5 al Capitalei, Daniel Florea, a cumpărat iarbă de lux
Foto: libertatea.ro

Comments are closed.