Press "Enter" to skip to content

Priotizarea problemelor înainte de toate

Un milion de euro, cam atât se dorește pentru reabilitarea Bulevardului Magheru. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a făcut public faptul că va iniția un concurs internațional de soluții. „Prin proiectul de buget am inițiat și urmează să anunțăm și public un concurs internațional de soluții, de un milion de euro[…]”.

În continuarea discuțiilor doamna primar a anunțat și că dorește începerea construirii de unități locative destinate cazurilor sociale. „Avem 3.000 de cereri de unități locative sociale nerezolvate la Primăria Capitalei până în acest moment. Grija noastră este, în primul rând, pentru aceste cazuri sociale[…]”.

Finalul declarațiilor însă este unul foarte interesant. „Suntem interesați, în etapa a doua, după rezolvarea problemelor sociale, să intrăm și pe nișa locuințelor de serviciu. Avem în vedere că în domeniul medical a devenit urgentă problema locuințelor pentru medici și asistenți”.

Gabriela Firea dorește ca la finalizarea problemelor de infrastructură și sociale, să fie cumpărate 500 de unități locative pentru medicii și asistenții din spitalele aflate în administrația PMB.

Nu spun că este un lucru rău, dar acest lucru se întâmplă în timp ce în România anului 2018 oamenii încă mor în spitale din cauza bacteriilor. Nimeni însă nu-și asumă nimic ca astfel de tragedii să nu se mai întâmple.

Să vă spun eu cum stă treaba!!! În România încă de pe vremea comunismului nu a mai fost construit nici măcar un spital de stat. Iar cele pe care le avem nu au mai fost modernizate, cel puțin în ultimii zece ani. Dacă au fost făcute „renovări” să le spunem așa, acestea s-au făcut „românește” aici puțin, acolo puțin rezultând aceleași condiții mizere atât pentru pacienți cât și pentru cadrele medicale.

Principalele griji ale cetățenilor doamna primar NU sunt acestea pe care le prezentați cu zâmbetul pe buze, ci câți bani trebuie să ofere șpagă pentru operații!!!!!

Toate lucrurile astea se întâmplă contrar statisticilor prin care România se află în topul țărilor europene cu cele mai puține infecții. Păcat că realitatea este total diferită.

Oare când o să începem să prioritizăm CORECT lucrurile în țara asta?????

Simona C.

 

More from EditorialMore posts in Editorial »
More from Primăria CapitaleiMore posts in Primăria Capitalei »

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *