Press "Enter" to skip to content

Firea a uitat să se apuce de spitalul Metropolitan. Nu a tăiat nici buruienile de pe teren

În ședința Consiliului General al Capitalei, care va avea loc pe dată de 31 ianuarie, se va discuta reconcesionarea bazei Pipera pentru proiectul propus acum un an de primarul general Gabriela Firea.
Atunci, Gabriela Firea, a promis bucureștenilor că va ridică în cartierul Pipera cel mai mare spital din țară pe care îl va denumi spitalul Metropolitan și a promis că îl va finaliza într-un an. În acest moment, proiectul este doar pe hârtie. 


Concret, Gabriela Firea promitea pe 2 feb 2018 că Bucureștiul va avea un Spital Metropolitan, cel mai dotat și că dacă nu se votează concesiunea terenului- aleșii generali sunt rău inteționați. 
Atunci a fost votat în Consiliul General o hotărâre prin care baza RATB Pipera era mutată în altă zonă, iar spațiul era destinat construcției celui mai mare spital din România. Pe atunci, Primarul General declara: „Nu va fi încă un spital ci va fi cel mai mare spital din capitală, şi în plus de dotările la standarde europene, va beneficia de spaţii de cazare pentru medicii rezidenţi, de asemenea pentru pacienţi şi pentru familiile acestora”.


„A trecut un an și doamnă Firea vine din nou, în Consiliu, să solicite același teren pentru construcția aceluiași spital. De dată această, ne promite că Bucureștiul va avea spitalul gata într-un an de zile- timp în care primarul nu a reușit nici măcar să curețe buruienile din curtea bazei STB. Fabrică de visuri, secția propagandă merge la foc continuu, mai puțîn proiectele doamnei primar. Nu avem nici măcar un metru cub de asfalt turnat la acest spital, oamenii îngheață de frig în case, revoluția în trafic s-a transformat într-un blocaj permanent, dar cu toate acestea, Primarul General își permită să vândă iluzii bucureștenilo”, a declarat Gabriel Dumitrașcu, expert energie și vicepreședinte PNL Bucureşti. 

Comments are closed.