Press "Enter" to skip to content

Serviciul parcări de reședință Sector 4 a fost preluat de către Direcția Mobilitate Urbană Sector 4

Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale Sector 4 aduce la cunostința contribuabililor sectorului 4 că începând cu data de 3 mai 2018, serviciul parcări de reședință Sector 4 a fost preluat de către Direcția Mobilitate Urbană Sector 4, potrivit unui anunt publicat pe pagina de internet a DGITLS4.

Asta înseamnă că posesorii de autovehicule care au de rezolvat probleme legate privind contractele de parcare, depunerea de petiții sau alte probleme vor face un drum pana la Mall Grand Arena (sediul provizoriu al Primăriei Sectorului 4), unde se afla de acum și Serviciul Parcări.

“Toate petițiile referitoare la închirierea locurilor de parcare de resedință, modificarea contractelor de închiriere, solicitările de marcare / remarcare a parcărilor, precum și orice alte probleme legate de activitatea de parcări de resedință, se vor depune la registratura DIRECȚIEI MOBILITATE URBANĂ SECTOR 4”, potrivit anunțului.

Direcția de Mobilitate Urbanăa Sector 4 este situată în B-dul Metalurgiei nr. 12-18, Grand Arena, etaj 1, sector 4, București, iar programul este de luni pana vineri intre orele 9-17.

Direcția de Taxe mai anunță și că cei care doresc să trimită sesizări o pot face la adresa de e-mail parcari.resedinta@mobilitateurbana4.ro.

 

sursa foto: click.ro

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.