Press "Enter" to skip to content

Viceprimarul PSD Bădulescu către un consilier general din opoziție: Nu vezi că ești un mucios? Tu nu vezi în ce hal arăți? Păcăliciule! Miroși a transpirație

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a anunțat în ultima ședință a Consiliului General al Capitalei că urmărește cu atenție ceea ce colegii săi „spun sau declară”, deoarece afirmațiile sunt făcute special din dorința de a o defăima pe ea sau pe o parte din colegii consilieri.

Matei Țugui (USR)
Matei Țugui (USR)

Chiar dacă ținta primarului a fost grupul PNL pe parcursul ședinței s-a dovedit că problemele au o altă sursă, mai exact PSD și USR.

Motivul fiind chiar unul de o „importanță” majoră conform viceprimarului Aurelian Bădulescu (PSD) care a fost deranjat de colegul său deoarece a venit îmbrăcat în pantaloni scurți la ședința CGMB.  A urmat un schimb de replici destul de aprinse printre care și-au făcut loc multe jigniri.

      „Bă vagabondule! Tu nu vezi că ești în pantaloni scurți? Nu-ți este rușine?”, sunt doar puține din cuvintele adresate tânărului de la USR din partea Viceprimarului. Matei Țugui a răspuns fără ezitare „Contează cum mă îmbrac sau ce spun?”. Astfel replicile din partea domnului Bădulescu nu au încetat să apară: „Nu vezi că ești un mucios? Tu nu vezi în ce hal arăți? Păcăliciule! Miroși a transpirație!”.

     La finalul disputei consilierul USR a mai adăugat:  „Mai important decât lungimea pantalonilor mi se pare comportamentul dânsului, care-și hărțuiește colegele și jignește pe toată lumea, inclusiv colegii de partid. Se comportă ca un bătăuș de clasa a șasea. Nu e un comportament demn de consiliul general. Mai important decât eticheta vestimentară este comportamentul și ce-i iese pe gură domnului viceprimar”.

     Pe principiul „Nu contează cât de lung am părul/ Important e cât de mult gândesc” este cât se poate de ușor să înțelegem din cele menționate mai sus, că aleșii locali chiar și atunci când au 100 de puncte pe ordinea de zi și multe subiecte importante de discutat preferă să „dezbată” probleme mai puțin importante.

Simona C.

Comments are closed.