Press "Enter" to skip to content

Gabriel Dumitrașcu: Firea, manipulare de nota 10.

Liberalul Gabriel Dimitrascu a avut o reactie dura la adresa Gabrielei Firea pe pagina sa de Facebook, dupā ce edilul-sef a anuntat ca Bucurestiul este in faliment nedeclarat: 

Doamna primar general Gabriela Firea anunță falimentul Bucureștiului și dă vina pe Guvern.
Bugetul Bucureștiului a fost fundamentat pe venituri de 6,7 miliarde lei, din care 3,25 miliarde lei transferuri de la bugetul de stat și 3,45 miliarde lei venituri proprii PMB.


Acuză dna Firea că alocările de la bugetul de stat pe primele 5 luni din 2019  au fost cu 15% mai mici decât estimarea. Foarte adevărat!
Ce nu spune dna Firea și nici măcar un politician nu a remarcat, este că veniturile proprii au fost pe primele 5 luni cu 95% mai mici decât estimările. Aceasta e cea mai importantă cauză a falimentului și ține doar de neputința și neștiința  Primăriței.


Recapitulez: ce e mai grav să nu primești 15% din 3,25 miliarde lei sau să nu realizezi 95% din 3,35 miliarde lei?Nu mă dau deștept, dar în martie anticipam acest lucru. Vezi postările mele pe tema bugetului.
Sper ca măcar ziariștii de economic să reia subiectul și să puncteze adevarata cauză a falimentului nedeclarat, pentru a zădărnici manipularea propagată prin media.
Altfel, Gabriela Firea iar o întoarce cum vrea ea, mereu în favoarea ei.

Comments are closed.