Press "Enter" to skip to content

Minciună şi management dezastruos. Acesta este tabloul conducerii Negoiţă la DGASPC sectorul 3.

30.000 de euro a costat bugetul public doar la DGASPC sector 3 pentru ca Negoiţă să descopere apa caldă.
Raportul Deloitte realizat la DGASPC sector 3 confirmă dezastrul managerial coordonat de Negoiţă Robert, Mitache Constantin (fost administrator), Mihaela Ungureanu (fost director).
Da. Este un slab manager, care nu motivează oamenii, care a distrus reţeaua socială a sectorului 3 şi aparatul administrativ de la DGASPC sectorul 3. Directorul actual, Georgeta Terciu, şi fostul director suspendat, Lucian Ene, sunt nişte nulităţi în materie de management.
Negoiţă a demotivat funcţionarii dintr-un domeniu vital pentru comunitatea sector 3. Proiectul de „reformare” a administraţiei este o gogoaşă pentru a acoperi propria incapacitate managerială. Costurile umane, familiale sunt incalculabile. Negoiţă calculează oamenii ca pe borduri.  30.000 de euro a costat şi raportul de analiză a managementului administraţiei din Calea Dudeşti. O catastrofă managerială pe toată linia.
Acesta este managementul dezastruos al lui Robert Negoiţă &  echipa PSD.
Plăteşti la discreţie 60.000 de euro pentru o muncă ce trebuia realizată de către departamentele de Audit…
la DGASPC sectorul 3 acest departament vital are zero – 0 –  angajaţi ? De ce ? Pentru a distruge departamente vitale în vederea externalizării serviciilor şi pentru a plăti pe alţii la discreţie. În tot acest timp, Negoiţă ţine la secret documente plătite din bani publici.
Sursa Documentului: raportul a fost făcut public de consilierul local USR sectorul 3, Ana Galbenu.
tot raportul este aici: Investigatii Sector 3 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.