Press "Enter" to skip to content

Negoiță scoate la licitație locurile de parcare. Primul venit – primul servit

Primăria Sectorului 3 afișează începând de astăzi, 19 iunie, lista locurilor libere de la primele 20 de baterii de parcări de reședință. Afișarea se va face atât la avizierele blocurilor de către inspectorii DGITL Sector 3 (în baza unui proces-verbal semnat cu reprezentanții asociațiilor de proprietari), cât și la sediul Primărei Sectorului 3 (pe site-urile www.primarie3.roși www.ditl3.ro).

Astfel, începând de astăzi, 19 iunie, persoanele fizice interesate, de la blocurile aferente celor 20 de baterii de parcări de reședință, au la dispoziție zece zile până pe 29 iunie inclusiv să-și depună dosarele în vederea obținerii unui loc de parcare.

Condițiile pentru obținerea unui loc în parcările de reședință din Sectorul 3 sunt:
– solicitantul să aibă domiciliul în Sectorul 3, iar pe adresa respectivă să nu existe emisă o altă autorizație pentru parcarea de reședință:

– mașina pentru care se solicită loc de parcare să fie înregistrată fiscal în Sectorul 3;
– ITP-ul și RCA-ul să fie valabile:
– solicitantul să aibă taxele și impozitele, inclusiv amenzile, achitate la zi.
Dosarele se depun la sediile DGITL Sector 3 (str. Sf. Vineri nr. 32, Câmpia Libertății nr. 36 și str. Lucrețiu Pătrășcanu nu. 3-5) sau on-line, pe www.e-guvernare.ro, la secțiunea Punctul de Contact Unic, cu condiția să fie semnat electronic cu semnătură avizată.
Precizăm faptul că după cele zece zile solicitanții validați pentru a intra în procedura de obținere a unui loc de parcare de reședință vor fi notificați la adresa de domiciliu în vederea continuării procedurii de atribuire.

Foto: rnews.ro

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.