Press "Enter" to skip to content

Polițiștii locali a lui Negoiță au bătut doi copii pentru că au prins pești în parcul IOR

Un agent de la Poliția Locală sector 3 a fost filmat în timp ce lovea un copil. Băiatul a fost pedepsit pentru că ar fi pescuit din lacul IOR. Prietenul lui, care a filmat, a fost agresat și el de polițiști.

 

În imaginile postate pe internet se vede cum poliţistul întinde mâna şi îl loveşte pe copil, iar acesta începe să plângă. Jurnalistul Radu Ciorniciuc a publicat videoclipul și susţine că, ulterior, băiatul a fost legat cu cătușele de un coș de gunoi. El a anunțat că familia va depune o plângere.

„Rică și Vali – doi dintre copiii din Deltă (Văcărești, n.red.) – au fost bătuți și legați cu cătușele de un coș de gunoi de către Poliția Locală Sector 3 pentru că au prins patru pești în parcul IOR. Vom depune plângere penală împotriva instituției care i-a angajat pe ghiolbanii care bat copii pe stradă. Dacă e cineva printre voi care ne poate consulta în legătură cu procedurile legale, vă rog să-mi trimiteți un mesaj privat. Mă gândeam că ăsta nu e un caz izolat și că așa arată realitatea pentru sute de mii de români care trăiesc în sărăcie și n-are cine să le aibă de grijă, să le ia apărarea. Doar că pumnul ăla dat de brută în copil (la secunda nouă) e, de fapt, realitatea noastră, a tuturor celor care ne încăpățânăm să mai trăim în statul ăsta devastat. Tot pumn e și ăla când te duci la instituții de stat și stai cu orele la cozi, scatoalcă e și când te infectează bacteriile în spital, când cade acoperișul școlii peste copil sau când îți iei jet paralizant de la jandarm. Niciodată n-am fost mai dezamăgit de locul în care trăiesc”, a scris el pe Facebook.

Comments are closed.