Press "Enter" to skip to content

Bilanț 2018 în Sectorul 5 al Capitalei – ZERO investiții

Prim-Vicepresedinte PNL Bucuresti, Marius Vintila, a realizat un bilant al activitatii edilului PSD al sectorului 5 al Capitalei, Daniel Florea. 
“Acum, la începutul lui 2019, am realizat un scurt bilanț privind administrația PSD din Sectorul 5, condusă de #PrimarulZERO Daniel Florea. Acum, privind retrospectiv, putem vedea de ce i se potrivește atât de bine acest apelativ – in 2018 primăria a realizat ZERO investiții.Pentru a nu fi acuzat ca mă aplec doar asupra lucrurilor pe care le consider eu importante pentru Sectorul 5, am folosit ca material de referință o scrisoare tipărită pe bani publici în care primarul Florea își prevestea marile realizări pentru anul 2018”, scrie Marius Vintilā pe pagina sa de facebook. 

Potrivit lui Vintilā, principalele obiective ale anului 2018, conform Primăriei:
1. ”200 de blocuri intră în reabilitare”. Rezultat: ZERO blocuri reabilitate. Contract dubios acordat unei firme de apartament, fără angajați.2. ”70 de parcuri, grădini de cartier și locuri de joacă vor fi total refăcute”. Rezultat: ZERO parcuri, grădini sau locuri de joacă3. ”Amenajarea de parcări de reședință”. Rezultat: ZERO parcări noi în Sectorul 54. ”demolarea și reconstruirea clădirii Scolii nr. 141”. Rezultat: ZERO. Școala este închisă în continuare. La cum merg lucrările, nu va fi finalizată până în 2020.5. ”construirea bazinului de înot din curtea Liceului Teoretic ”Dimitrie Bolintineanu”. Rezultat: ZERO. Singurele bazine noi se formează în Sectorul 5 pe cale naturală de la ploaie.6. ”construirea primelor 2 săli de sport în curțile școlilor gimnaziale nr 131 și 135”. Rezultat: ZERO săli de sport noi în Sectorul 5.7. ”cel mai mare centru de relații cu publicul și comunicare cu contribuabilii”. Rezultat: ZERO. În continuare Primăria Sectorului 5 rămâne cea mai înapoiată în relația cu cetățeanul.8. ”reabilitarea clădirii și zonei limitrofe Pieței Coșbuc și transformarea acesteia într-un proiect de esplanadă urbană, cu spații  de comercializare a florilor edificate din sticlă și locații destinate organizării manifestărilor cultural-artistice”. Rezultat: ZERO. Zona cu un potențial enorm este în continuare uitată de autorități.9. ”reabilitarea și reamenajarea piețelor agroalimentare și popularea acestora cu producători”. Rezultat: ZERO piețe modernizate.10. ”fluidizarea traficului prin unirea unor noduri rutiere – autostrada urbană zona Cotroceni-Progresul”. Rezultat: ZERO investiții de descongestionare a traficului.
“Cu toate acestea, suntem însă pe plus la capitolul bâlciuri, parade, statui, construcții Lego și ziare de propagandă. Toate din bani publici, pentru orgoliul primarului”, a conchis Prim-Vicepresedintele PNL Bucuresti. 

Comments are closed.