Press "Enter" to skip to content

Primarul sectorului 4 demolează clădiri publice noaptea și ziua spune că s-au topit singure

Dosarele X în administrația primarului Băluță:  clădiri întregi din patrimoniul municipiului București dispărute misterios și o parcare nouă apărută peste noapte. 


Acte, avize, autorizații? Abia acum se fac. Este vorba despre fostul sediu al ADP sector 4 situat pe Șos. Olteniței nr. 9, sustine consilierul local liberal, Razvan Sava într-o postare pe pagina sa de facebook. 
“De aproape 2 ani, primarul Băluță încearcă tot felul de artificii pentru a masca o realitate evidentă: clădirile au fost demolate fără autorizație de demolare. Printr-o serie de acte emise între diverse direcții de specialitate din administrația locală a sectorului 4, se încearcă acoperirea mai multor încălcări ale legii”, scrie consilierul local.  


Însuși motivul oficial invocat ar fi de-a dreptul hilar, dacă situația n-ar fi cu totul ilegală: “degradarea progresivă în timp” constatată de un funcționar de la disciplina în construcții, care, în data de 6 iunie 2018, în urma unui control la adresă, a mai găsit doar niște “moloz și resturi de structuri”.
“De la această notă de constatare a început o întreagă sarabandă a ilegalităților comise pentru a convinge Consiliul General al Municipiului București să constate dispariția clădirilor și să aprobe scoaterea lor din patrimoniul Capitalei.Din punct de vedere legal imobilul, compus din clădiri de birouri, stație de alimentare cu apă, sere profesionale, magazin de prezentare, magazii și alte spații tehnice construite, face parte din patrimoniul public al Municipiului București, fiind dat în administrare ADP sector 4 de peste 40 de ani”, a explicat Razvan Sava. 


Singurul lucru la care se pare că nu s-a gândit marele arhitect-primar al sectorului 4, dl. Băluță  Printr-o captură datată iulie 2018 se vede extrem de explicit cum în locație se lucrează de zor. 
Mai mult decât atât, primarul Băluță pare a se grăbi, deoarece de curând, pe locul fostelor clădiri, a apărut o parcare nou-nouță, gata trasată.

Primarul sectorului 4 demolează clădiri publice noaptea și ziua spune că s-au topit singure

Comments are closed.