Press "Enter" to skip to content

Doamna Firea, până să ne fie mai bine, nu vrem să ne fie mai rău.

V-ați obișnuit să fim pasivi în fața unor lucruri anormale. 


E bine că s-au început lucrări de modernizare și lărgire a unor artere de circulație, dar acestea nu scuză administrația Bucureștiului să nu mențină în condiții normale de funcționare strazile existente.


Toamna trecută au început, după multe amânari, lucrările la supralărgirea str. Fabrica de Glucoză la 4 benzi de circulaţie, pe sectorul cuprins între Calea Floreasca și Şos. Petricani pe o lungime totală de 1,8 Km, valoarea investiţiei  aprobată prin HCGMB este de 58 milioane euro, din care pentru 2018 s-au alocat 4,7 milioane euro.  Lucrările deja înregistrează întârzieri și principalul motiv îl reprezintă nealocarea suficientă de fonduri. În aceste condiții, finalizarea lucrărilor vor avea loc după finalizarea mandatului doamnei Firea. Pâna atunci, somez Primăria Municipiului București să refacă covorul asfaltic pe toată lungimea de 1,8 km. În fiecare zi mii de șoferi își “rup” mașinile pe str. Fabrica de Glucoză, scrie Gabriel Dumitrascu pe pagina sa de Facebook.


Dacă nu aveți asfalt, luați-l pe cel folosit la asfaltarea rosturilor de dilatare de la Podul Grand.
Poate că și Poliția Rutieră ar trebui să-și facă treaba privind asigurarea condițiilor de siguranță și să urmărească remedierea rapidă a situației. Și primăria poate încasa amenzi!

Comments are closed.