Press "Enter" to skip to content

Gabriel Dumitraşcu: Firea a condiţionat susţinerea lui Dāncilā – un OUG 114, ca sā nu rāspundā penal pentru milioanele de euro cheltuite prin companiile municipale ilegale

Cine și-a imaginat că plecarea mustăciosului ( Liviu Dragnea n.r) din Gratia după gratii aduce și schimbări de  maniere în PSD, a greșit, scrie pe pagina sa de Facebook liberalul Gabriel Dumitrascu. 


“Între ședința de la prânz a Biroului Permanent Naţional al PSD și CEX-ul de seară a avut loc o târguială în toată regula în care Viorica Dăncilă a tranzacționat complicitatea Gabrielei Firea. Aflată sub amenințarea unei acuzații penale cu prejudiciu, datorită funcționării companiilor municipale declarate ilegale și în fața unui faliment  financiar al municipalității, Gabriela Firea a condiționat sprijinul pentru Dăncilă de găsirea unor soluții pentru cele două probleme”, a dezvāluit liberalul. 


Dăncilă a promis că adoptă codul administrativ prin ordonanță de urgență și include o prevedere prin care hotărârile consiliilor locale vizând patrimoniul, deci și înființarea companiilor municipale, să fie adoptate cu majoritate simplă și nu cu 2/3 din voturi, ca până acum.
Viorica Dăncilă a promis, de asemenea, că va crea  cadrul legal care să deroge de la  Legea finanțelor publice locale pentru ca autoritățile administrației publice locale să poată accesa împrumuturi și pentru achitarea subvențiilor restante pentru energia termică furnizată populației
“La fel ca Dragnea, care cerea schimbarea legilor justiției în folos personal și Gabriela Firea vrea schimbarea legilor pentru a-și acoperi faptele. Simt că nu și-au învățat lecția în 26 mai. Le mai dăm lecții până le intră în cap!”, a conchis Dumitrascu. 

Comments are closed.