Press "Enter" to skip to content

Parcul inaugurat de Firea și Băluță care s-a uscat într-un an

Primăria Municipiului București și Primăria Sectorului 4 au inaugurat un asa zis ,,parc,, amplasat într-un alt parc deja existent. A betonat și a tăiat vegetația

Pentru asta s-a defrișat vegetația existența (care putea foarte bine să fie păstrată) și s-a construit o platforma betonată de 1400 mp, pe care s-au amplasat câteva băncuțe și cinci aparate de gimnastică.

,,Parcul,, are câteva inovații, respectiv este în PANTĂ și NU are alei. Din păcate analizând situația lui la un an de la inaugurare, observăm că aproximativ 30% dintre arbori s-au uscat.

,,“Parcul 100 de stejari” amplasat în vecinătatea Parcurilor Orăşelul Copiilor şi Lumea Copiilor, a fost amenajat pe o suprafaţă de peste 10.000 de metri pătraţi, este dedicat aniversării a 100 de la Restaurarea Statului Lituanian.

La evenimentul de inaugurare, organizat de Ambasada Republicii Lituania în România, în parteneriat cu Primăria Capitalei și cu sprijinul Ministerului Apelor şi Pădurilor și al Ministerului Afacerilor Externe, au fost prezenți și Viktoras Pranckietis, preşedintele Parlamentului Republicii Lituania, ambasadorul Lituaniei la București, E.S. Arvydas POCIUS, Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea și Primarul sectorului 4, Daniel Băluţă.

captură foto: recorder.ro

Pentru cine dorește să vadă ceremonia de inaugurare :

Comments are closed.