Press "Enter" to skip to content

PNL: La Primaria Capitalei PSD a transformat CGMB în ring de box. Mutu i-a dat cu in PET în cap lui Badulescu, ier cel din urma i-a dat un pumn

Ședința Consiliului General al Municipiului Bucuresti care trebuia sa înceapă in urma cu mai bine de doua ore este suspendată. Motivul: găștile din PSD se bat între ele. Toată lumea așteaptă deznodamantul.
Pe de o parte avem gasca care se chinuie sa puna in aplicare dorinta lui Dragnea, iar de partea cealalta una care vrea sa pastreze postul de viceprimar. Un razboi marca PSD care se poarta aici, live, in detrimentul Bucureștiului. Oare pentru asta au votat bucureștenii, a postat PNL pe Facebook. 


“Pana începem sa vorbim despre problemele reale din București, stam deoparte de această piesă ieftină! Noi asteptam sa dezbatem proiectele serioase. Și sunt multe astfel de proiecte astăzi, cu impact major. Dar ce mai contează termoficarea sau traficul din București când găștile au ceva de împărțit?”, ai scris liberalii pe facebook. 
Aleșii liberali au explicat ca așteaptă  sa se întoarcă in sala, iar razboiul intre Mutu si Badulescu probabil va continua și aici. Își vor arunca vorbe grele, vor da vina unul pe celalt și vor ajunge să facă noi dezvaluiri. Din ce a ajuns la noi, se pare însă ca este doar un razboi cu final anuntat. PSDragnea va castiga, iar lui Badulescu ii va reveni memoria. Probabil, vor urma si alte dezvaluiri. 
“Măcar adevarul sa îl aflam, pentru ca problemele Bucureștiului cu siguranța nu ii interesează.Va vom tine la curent!”, au mai scris pe facebook liberalii.
Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, şi primarul sectorului 6 al Capitalei, Gabriel Mutu, au avut o altercaţie la primăria Capitalei. Potrivit relatărilor martorilor, Bădulescu l-a jignit pe Mutu, după care i-a dat un pumn.
Mutu s-a apărat aruncand cu o sticla de apă după el. 

Comments are closed.