Press "Enter" to skip to content

Primăria Sectorului 1 a luat măsuri împotriva panourilor publicitare ilegale

Săptămâna trecută, zeci de astfel de panouri de mari dimensiuni, amplasate ilegal în zona București-Ploiești/Aerogării, au fost desființate. Această acțiune a eliberat domeniul public, facilitând începerea lucrărilor la legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional “Henri Coandă”.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a dezvăluit pe Facebook că majoritatea acestor panouri ilegale aparțineau firmei Euromedia, indicând conexiuni cu figuri controversate. În spatele Euromedia se află Sebastian Ghiță și alte entități controlate de foști politicieni sau oameni de afaceri implicați în activități ilegale. Clotilde Armand a subliniat că Euromedia, deținută în prezent de Alexandru Ștefan Nanu, a beneficiat de toleranța funcționarilor din primărie și a primit contracte mari de la Primăria Capitalei.

Primarul a menționat, de asemenea, implicarea altor figuri politice în sprijinul Euromedia, evidențiind astfel un istoric de corupție și favoritism. Clotilde Armand a accentuat hotărârea administrației sale de a aplica legea în mod egal pentru toți, indiferent de influență sau putere, și de a pune capăt practicilor corupte din trecut.

sursa foto: primariasector1.ro

More from Sectorul 1More posts in Sectorul 1 »

Comments are closed.