Press "Enter" to skip to content

Război total între Gabriela Firea și Gabriel Dumitrașcu

Război total între Gabriela Firea și Gabriel Dumitrașcu
Gabriela Firea a început un adevărat război cu liberalul specialist în energie, Gabriel Dumitrașcu. Motivul: acesta a explicat că pentru confortul bucureștenilor, reteaua de termoficare are nevoie de investiții, nu de cârpeli. 

După ce tai porcul de Crăciun și-l împarți în jumătăți, oricât de „vrăjitoare” ai fi, nu poți să faci din cele două jumătăți doi purceluși zglobii. E un adevăr de bun simț, care nu mai trebuie contestat nici măcar de ingineria genetică, a fost replica liberalului Gabriel Dumitrașcu la acuzele aduse de primarul general al Capitalei într-un comunicat de presă.

„Doar Primarul General mai crede că divizând o companie municipală, Energetica, una din cele 22 de companii înființate ilegal și declarate „decedate” de Curtea de Apel București, poate obține doua companii viabile juridic. RADET-ul a fost condus din nepricepere spre faliment, dar gestionarea sistemului municipal de termoficare trebuie administrată de o societate cel puțin viabilă juridic. Înființarea acestei societăți trebuie făcută corect și legal, fără a mai apela la soluții improvizate. Înfințarea punctului de lucru la Călugăreni singur are legătură cu un târg, altul decât celebrul târg de porci, dar nu are nicio legătură cu buna administrare a banilor bucureștenilor. Domna Firea nici la vrăjitorii nu e bună Din toate vrăjitoriile ei am mai rămas doar cu vrăjeala. 

Gabi în război cu Gabi

Primăria Capitalei face toate eforturile astfel încât, după câteva decenii în care nu s-au luat măsuri concrete de modernizare și reabilitare a rețelelor RADET, această Regie să poată oferi servicii publice corespunzătoare, susține primarul general. Gabriela Firea a interzis recent asociației Habitat să organizeze dezbaterea publică privind informarea bucureștenilor cu privire la serviciile publice, pe motiv că la dezbatere era invitat liberalul Gabriel Dumitrașcu. Aceast eveniment se organizează de 21 de ani la Ilioara, sediu RADET. 

 Primarul General, Gabriela Firea: „Este absolut inadmisibilă atitudinea politicienilor PNL care, în loc să conlucreze pentru a rezolvă o problemă care afectează în mod direct cetățenii Capitalei României, prefera să utilizeze acest subiect că armă politică! PNL ignoră flagrant faptul că în ultimii zece ani a deținut controlul RADET! Liderii PNL înlocuiesc soluțiile concrete cu demagogia, impostură și interesele politice și mistifica deliberat adevărul numai pentru a câștiga capital politic! Nu putem înlocui măsurile concrete, cu rezultate clare pentru cetățeni, cu declarații care sfidează adevărul! Nu putem îmbunătăți serviciile publice doar prin acuze politice nefondate, ignorând flagrant realitatea din teren! Armele politice pe care le utilizează se pot întoarce însă împotrivă lor, mai ales că vorbim de fapte concrete! Așa cum am mai afirmat public, în decursul ultimilor zece ani, PNL a deținut controlul asupra RADET, ceea ce înseamnă că membri și persoane sprijinite politic au ocupat funcțiile de decizie din această Regie. Și iată cum, cei care acum se zbat care să iasă mai în evidența cu critici la adresă actualei conduceri, de doar 2 ani, a RADET, sunt și cei care, în timpul administrațiilor trecute, au condus această instituție care, sub ochii lor, atunci închiși, s-a degradat până la situația în care ne aflăm în prezent”, a explicat Gabriela Firea. 

Război total între Gabriela Firea și Gabriel Dumitrașcu

Comments are closed.