Press "Enter" to skip to content

Viceprimarul Capitalei a injurat-o pe aleasa generalā care l-a întrebat de infectiile de la Maternitatea Giulesti

Viceprimarul Capitalei Badulescu a înjurat-o ”de mamă” pe o consilieră USR pentru că îi punea întrebări legate de drama nou-născuților de la Maternitatea Giulești! Și a transcris înjurătura în procesul-verbal al ședinței Comisiei de Sănătate și să semneze (VEZI FOTO)!
Ieri, Ana Ciceală a convocat Comisia pentru Sănătate și protecție socială a municipiului București, unde a invitat-o și pe primarul general Gabriela Firea. Ședința a vizat drama de la Maternitatea Giulești (spital aflat în subordinea Primăriei București), unde aproape 40 de nou-născuți au fost infectați cu stafilococ auriu. Firea l-a delegat să o reprezinte la Comisie pe unul dintre viceprimari, Badulescu.
Doar că adjunctul Gabrielei Firea nu prea avea chef să răspundă la întrebări. După ce a zis că n-are vreo responsabilitate legată de infectarea bebelușilor, că nici nu-și asumă re-deschiderea Maternității, că ei doar consemnează ce se întâmplă, viceprimarul PSD a trecut la mitocănie.
Fără nicio jenă, a început s-o înjure ”de mamă” pe Ana Ciceală. Ba, mai mult, pentru ”a intra în eternitate”, delegatul lui Firea a consemnat înjurătura și în procesul-verbal al ședinței Comisiei! ȘI A SEMNAT! Pentru conformitate, puteți vedea, în facsimil, copia după acest proces-verbal.

Comments are closed.