Press "Enter" to skip to content

ROSAL: Robert Negoiță sufocă sectorul 3 în gunoaie. Atentat premeditat la sănătatea bucureștenilor!

După 20 de ani în slujba cetățenilor sectorului 3, de la 14 septembrie 2018, compania Rosal a fost forțată să își înceteze activitatea în cel mai mare sector al Bucureștiului. Primarul Robert Sorin Negoiță a decis să efectueze serviciul de salubritate cu mijloace proprii deși este evident incapabil să facă acest lucru, sabotând sistematic compania Rosal în ultimul an de zile, sustin reprezentantii Rosal.
“Decizia, îndelung premeditată, vine ca urmare a dorinței dumnealui de a prelua în subordine directă acest serviciu atât de important pentru locuitorii sectorului. În lipsa licitației pentru serviciul de salubritate, în lipsa oricărei experiențe cu privire la această activitate și în lipsa resurselor necesare, salubrizarea în Sectorul 3 nu poate merge decât pe o pantă catastrofală în urma acestei decizii”, au explicat reprezentantii Rosal.
Acest lucru este vizibil, la doar două zile de la încetarea activitatii ROSAL, sectorul 3 este sufocat de gunoaie. Ambițiile și deciziile iresponsabile, ieșite cu mult în afara cadrului legal, ale primarului Negoiță pun în pericol în acest moment și pe viitor sănătatea tuturor locuitorilor celui mai mare sector din Capitală.
“Compania noastră a reușit, în ultimii 6 ani, prin eforturi manageriale deosebite, să mențină TAXA 0 pentru gunoi, scutind astfel cetățenii sectorului 3 de plata celor 9,28 de lei lunar pentru fiecare membru al familiei. Odată cu încetarea contractului încheiat cu operatorul de salubritate, taxa pentru gunoiul menajer va fi reintrodusă pentru locuitorii sectorului 3.”,au mai explicat reprezentantii Rosal.
Pentru ca cetățenii să nu mai plătească taxa de gunoi în ultimii 6 ani, compania sustibe ca a realizat un proiect de investiții unic în România, constând în implementarea sistemelor de colectare selectivă prin pubele îngropate, investiție care nu a fost nici până astăzi amortizată.
 “În aceste condiții, după data de 14 septembrie 2018, primarul Robert Sorin Negoiță va introduce din nou taxa pentru gunoiul menajer. Este foarte important ca primarul Negoiță să explice public cetățenilor sectorului 3 ce se va întâmpla cu taxa 0 la gunoi începând din acest moment”,au explicat reprezentantii Rosal.
Acestia si-au cerut scuze față de locuitorii Sectorului 3 pentru problemele ce vor apărea în perioada următoare, ei explicand ca sunt nevoiți să recupereze echipamentele ce se află în custodia lor.

Comments are closed.