Press "Enter" to skip to content

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, prinsă de poliție cu viteză peste limita legală

Duminică, în jurul orei 11, Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 din București, a fost surprinsă de aparatele radar circulând cu o viteză de 77 km/h într-o zonă în care limita legală este de 50 km/h. În urma acestei depășiri, polițiștii au oprit-o și i-au cerut actele.

În urma incidentului, primarul s-a ales cu un avertisment scris și cu 3 puncte penalizare, conform surselor de la antena3.ro.

Clotilde Armand a recunoscut public că a comis o greșeală, însă a ținut să sublinieze într-o postare pe Facebook că apreciază munca poliției în trafic: „Eram în drum spre primărie și tocmai l-am auzit la Morning Glory cu Răzvan Exarhu analiza situației tragice de ieri în urma căreia am fost prinsă în flagrant de radarul poliției cu o viteză de 77km/h într-un loc unde limita legală este 50 km/h. Voiam să vă spun că are dreptate Răzvan Exarhu atunci când spune că am scăpat “a la moustache”. Am greșit dar mă și bucur că Poliția Română este la datorie în trafic”.

Aceasta nu este prima oară când un oficial este prins încălcând regulile de circulație, însă reacția promptă și asumarea greșelii de către Clotilde Armand au atras atenția opiniei publice.

More from Sectorul 1More posts in Sectorul 1 »

Comments are closed.