Press "Enter" to skip to content

Halucinant. Primarul zero al Sectorului 5: Dacă trec trei ani de la construirea ilegală a imobilului nu se mai poate face nimic

Dezvoltatorul imobiliar care deține în proprietate blocul din Sectorul 5 al Capitalei, cel care a ars în noaptea de vineri spre sâmbătă, a fost amendat în două rânduri de primărie pentru lipsa autorizațiilor de construcție în cazul altor imobile, potrivit reprezentanților Primăriei Sector 5, scrie Mediafax.

„A fost amendat în luna mai a anului 2017 și în luna iunie 2018 pentru că a construit alte două blocuri, două pe strada Teiuș fără autorizație și pe strada Florescu, o mansardă fără autorizație. A fost amendat pentru ambele situații cu o sumă totală de 25.000 de lei „, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cristina Popa, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sector 5 București.

Niciuna dintre cele două sancțiuni aplicate de primărie nu a fost achitată de către dezvoltatorul imobiliar. Halucinant este că edilul a declarat, potrivit digi24, că dacă trec trei ani de când cineva construiește ilegale- nu are ce să facă.

Primarul a promis ajutor și după a uitat

Locatarii blocului care a fost distrus de un incendiu vineri noaptea vor discuta cu reprezentanţii Primăriei Sectorului 5. Autorităţile au promis că îi vor ajuta cu bani şi că vor căuta soluţii pentru ca oamenii să nu rămână pe străzi.

Ei cer să discute direct cu primarul sectorului 5, Daniel Florea, pentru a putea beneficia de acele ajutoare promise de autorități. Mai exact, despre 3.000 de lei pentru fiecare membru de familie și, în plus, de bani pentru rechizite, pentru haine și încălțăminte și, de asemenea, bani pentru chirie pe o perioadă de trei ani, în momentul în care își vor găsi un spațiu unde să stea în chirie.

După numai o oră, cei care au rămas fără case au aflat că defapt ajutorul nu este de 3.000 de lei.

Comments are closed.