Press "Enter" to skip to content

Locuitorii din sectorul 6 al Capitalei vor fi AMENDAȚI dacă hrănesc porumbeii

Primăria Sectorului 6 a lansat recent o inițiativă prin intermediul Poliției Locale, care vizează educarea asociațiilor de locatari cu privire la responsabilitățile pe care le au în menținerea curățeniei în perimetrul blocurilor. Aceasta vine ca răspuns la nenumăratele probleme cauzate de hrănirea porumbeilor și consecințele acestei acțiuni.

Conform anunțului postat pe pagina de Facebook a primăriei, președinții și administratorii de blocuri sunt informați despre sancțiunile ce pot fi aplicate în cazul în care se constată că locatarii hrănesc porumbeii, ducând astfel la mizerie în zonele comune. Resturi de pâine, găinaț și alte deșeuri pot atrage amenzi dacă acestea sunt rezultatul hrănirii păsărilor.

A fost menționat un incident specific în cartierul Giulești, la granița cu Crângași, unde agenții din cadrul Serviciului Proximitate au intervenit în urma sesizărilor primite de la cetățeni deranjați de mizeria provocată de porumbei. Aceștia susțin că problema vine din cauza vecinilor care hrănesc păsările, contribuind astfel la degradarea mediului înconjurător.

În încheiere, Primăria Sectorului 6 a făcut apel la responsabilitatea cetățenilor, cerându-le să nu mai hrănească porumbeii. Avertizează că în caz contrar, amenzile vor fi aplicate celor care nu respectă aceste indicații. Această măsură are ca scop menținerea unui mediu curat și sigur pentru toți locuitorii sectorului.

https://m.facebook.com/PrimariaSectorului6/posts/713603467464260/

Comments are closed.