Press "Enter" to skip to content

Haos în Traficul Bucureștean

În zilele recente, bucureștenii s-au confruntat cu grave probleme de circulație datorate închiderii pentru lucrări a Podului Grant pe sensul Crângași-Turda și altor evenimente conexe. Aceste disfuncții au condus la blocaje semnificative în vestul și centrul Bucureștiului.

Puncte principale:

  • Închiderea Podului Grant: Lucrările de reabilitare pe sensul Crângași-Turda sunt estimate să dureze șase luni. Astfel, traficul va fi afectat până în martie 2024.
  • Probleme la tramvai: Suspendarea liniei de tramvai 25 și blocajul temporar al liniei 41 au adăugat la complicații. Tramvaiul 41 va circula în sistem pendulă în următoarea perioadă.
  • Măsuri luate de Primărie: În încercarea de a combate aceste blocaje, Primăria București a organizat ședințe cu diverse autorități și a decis să:
  1. Suplimenteze numărul de echipaje de poliție în intersecțiile afectate.
  2. Modifice diagramele semafoarelor din anumite intersecții pentru a scurta timpii de așteptare.
  3. Monteză delimitatoare pe traseele tramvaielor 11 și 44 și, dacă este necesar, să crească numărul de tramvaie pe aceste linii.
  4. Implementeze măsuri pentru dirijarea în timp real a transportului public.

Recomandări pentru șoferi: Primăria sugerează utilizarea unor rute ocolitoare și a traseelor alternative. Restricțiile sunt semnalizate corespunzător, iar bucureștenii sunt încurajați să opteze pentru transportul în comun, dacă este posibil.

Aceste măsuri sunt destinate să atenueze impactul disfuncționalităților din trafic și să asigure o circulație cât mai fluidă pentru toți participanții la trafic.

Sursa foto: Mihaela Ștefan / Facebook

More from DiverseMore posts in Diverse »

Comments are closed.