Press "Enter" to skip to content

Nicușor Dan s-a ascuns la plajă în timp ce bucureștenii nu au apă caldă

În timp ce bucureștenii se confruntă cu o lipsă gravă de apă caldă, primarul Capitalei, Nicușor Dan, se bucură de o vacanță la malul mării.

Într-o perioadă în care majoritatea locuitorilor Bucureștiului se confruntă cu o criză a apei calde, imagini exclusive arată că primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a ales să-și petreacă timpul la mare. Edilul și-a luat familia și s-a deplasat la litoral pentru a se bucura de soare și mare.

Imaginile îl prezintă pe primar jucându-se pe nisip și mergând în apă, alegând o zonă retrasă, departe de ochii curioșilor. Acest gest vine după ce, la începutul lunii august, a fost surprins la Aqua Magic în Mamaia, moment ce a generat o serie de ironii în rândul internauților.

Însă această escapadă a primarului survine într-un moment delicat. Peste 6.000 de blocuri din București se confruntă cu lipsa apei calde, datorită unor avarii la rețeaua de termoficare. Doar 30% din sistem funcționează corespunzător, lăsând 70% dintre blocuri fără serviciul esențial.

Rezultatele unui sondaj recent realizat de CURS arată nemulțumirea bucureștenilor față de administrarea orașului sub mandatul lui Nicușor Dan. 61% dintre participanți consideră că Bucureștiul se îndreaptă într-o direcție „mai degrabă greșită”, în timp ce doar 34% sunt de părere că orașul se îndreaptă într-o direcție „mai degrabă bună”.

Această situație ridică semne de întrebare privind prioritățile și sensibilitatea primarului față de problemele capitalei și locuitorilor săi.

Comments are closed.